31 Ekim 2012 Çarşamba

Wasenbruck


Manner köy Leithagebirge bir olan belediye de 3780 nüfuslu (1 Ocak 2011 itibariyle) ile Bruck an der Leitha ilçesi yılında Aşağı Avusturya .

Tarihçe

Koridorda 1980 yılında "Reinthal Güney" 90 mezarlar hakkında idi La Tene dönemi kazı ve bilimsel okudu. Mezar eşyaları kısmen gümüş, altın ve mercan oluşan, bir bronz situla Kuzey İtalya'da bir ithalat parçası olarak görülüyor. Bulgular Ren ve ortalarında, ticari ilişkilerin kanıtlamakŞampanya için yukarı Güney Doğu Avrupa ve Kuzey İtalya'da eli. [1]
Antik çağda alanının il parçasıydı Pannonia . Aşağı Avusturya yalan çekirdek Avusturya eyaleti, şehir damalı dedi Avusturya öyküsü . Hun Mannersdorf kafatası 5. yılında Hunların varlığının bir kanıtıdır Yüzyıl attı. Yeri ilk söz 1233 oldu 1786 bilinen sonra tarafından mevcut banyosu Mannersdorf içinde eritildi.
St Anna manastır alanı belediye 1986 yılında, bir doğa parkı beri çöl yer alır. 106 dönümlük manastır kompleksi hala kısmen görülebilen bir 4.5 km uzunluğundaki duvar ile çevrilidir. 1783 tarafından İmparator Joseph II terk edilmiş manastır ve Discalced Carmelites ile 1644 oldu Mantua ve Eleonora, tarafından 1683 yılında kurulan Türk yanmış ve daha sonra yeniden inşa edildi. Kilise ve komşu bina restore ediliyor süre korundu.Keşiş hücreleri iptal edilmiştir. 1689 LM Lerch bir hile nedeniyle, manastırın yapıları iyi tanınır. Geniş bir açık alan ve bir Lindenalle erişilebilir yatıyor kompleksi, merkezinde manastır kilisesi duruyor. Yirmi keşiş hücreleri üç taraftan gruplandırılmıştır. Bu bir oda, her bahçe ve pencereleri dışında oluşuyordu. Dördüncü tarafında ortak alanlar vardır. Manastır yedi bağlandı inziva , bir süt çiftliği, meyve bahçeleri, balık havuzları ve üçtaş ocakları ve kireç fırınları . Ayrıca hala açıkça görülebilen, büyük bir kemer ile manastırın kapısı Leopold şapel ve Bekçi evini söyledi.
Son yüzyılların tarihinin hala güçlü ile ilişkili taşocakçılığı kireçtaşı bağlantılı Leithagebirge içinde, bu 19. oldu Yüzyıl ve 20. yüzyılın ilk yarısındaYüzyıl, çürümüş kireç yandı. Kaya Viyana'da çok da oldu çevreyolu kullanımı. 1894 şimdiye kadar çimento haline kireç olduğu bu günde Mannersdorf çimento fabrikası için mevcut temeli oldu.

Posted by Picasa

Hiç yorum yok:

FOTOĞRAF HAYATTIR

HER FOTO Bİ SANATTIR

Manzara

Manzara
MANZARA